Segítség az eNapló használatához

MaYoR elektronikus napló
A naplót a www.bnag.hu weboldalról az enapló „csempé”-re (jobb oldalon felül) kattintva lehet a legkönnyebben megközelíteni. (Van enapló menüpont is, akinek ez kényelmesebb) A napló használatához Chrome vagy Firefox böngészőt javaslunk.
A bejelentkezéshez minden felhasználó azonosítóval kell, hogy rendelkezzen. A tanulók és a szülők a jelszót az osztályfőnöktől kapják, amit ajánlott lecserélni. Diákoktól kb. félévente az enapló mindenképpen kéri a jelszócserét. Jelszót a „Felhasználói adatok” menüben lehet cserélni.

Lehetőségek
A "napló" menüpontban meg lehet nézni a diák osztályzatait, hiányzásait, a haladási naplóban rögzített órákat, az órarendet, és az esetleges bejegyzéseket (dicséretek, intők). Az üzenőben írni lehet a tanároknak vagy a többi szülőnek.

Elfelejtett jelszó esetén a diák (diákigazolványával igazolva magát) a titkárságon vagy elektronikusan a bnag@bnag.hu e-mail címen kérhet új jelszót. Új szülői jelszó igényléséhez a diák hozzon egy - a szülő által aláírt - kérést jelszavának megváltoztatására. Jelszócsere csak a délelőtti szünetekben lehetséges.
Hiba esetén segítséget az bnag@bnag.hu címen lehet kérni.