Segítség az eNapló használatához

MaYoR elektronikus napló
A naplót a www.bnag.hu weboldalról az enapló „csempé”-re (jobb oldalon felül) kattintva lehet a legkönnyebben megközelíteni. (Van enapló menüpont is, akinek ez kényelmesebb) A napló használatához Chrome vagy Firefox böngészőt javaslunk.
A bejelentkezéshez minden felhasználó azonosítóval kell, hogy rendelkezzen, aminek valami ilyesmi a formája: Senki.Alfonz. (Utána nincs pont, csak közben!) A jelszót az osztályfőnöktől kapják, kezdetben mindenki egy számot, amit nagyon ajánlott lecserélni! Diákoktól kb. félévente az enapló mindenképpen kéri a jelszócserét, akkor tessék cserélni, nem érdemes vitatkozni vele, ő az erősebb. Jelszót a „Felhasználói adatok” menüben lehet cserélni.

Lehetőségek
A "napló" menüpontban meg lehet nézni a diák osztályzatait, hiányzásait, a haladási naplóban rögzített órákat, az órarendet, és az esetleges bejegyzéseket (dicséretek, intők). Az üzenőben írni lehet a tanároknak vagy a többi szülőnek.

Elfelejtett jelszó esetén a diák (diákigazolványával igazolva magát) a 12-es szobában kérhet új jelszót. Új szülői jelszó igényléséhez a diák hozzon egy - a szülő által aláírt - kérést jelszavának megváltoztatására. Jelszócsere csak a délelőtti szünetekben lehetséges!
Hiba esetén segítséget az enaplo@bnag.hu címen lehet kérni.